Otóberi Hosszúhétvége - A party dömping

2012. október 27., szombat

Az októberi forradalmat ünnepeljük sok sok partival és hosszú hétvégével! 4 fellépés zsinórban!
Péntek Salgótarján és Debrecen! Szombaton Békéscsaba és Kistelek! Keveset szoktunk  külön válni de olyankor mindketten örülünk neki. Hiszen végre egyikönk se veszi el a másik csaját, kajáját stb stb sikerét :-)
A debreceni fellépésnél egy fantasztikus hangulatú partyba csöppentünk DJ Kéri jóvoltából, aholis egy CSokonai gimis, középiskolás partyban zenéltünk. Budapesttől több mint 200 km-re is találtunk olyan csapatot akik Maximális Extázis pólóban jöttek el bulizni
Salgótarján - Ibiza Sound winter club tour - Nagyon nem kell fejtegetni a diót, mivel elég kemény az magától is. A fesztivál zenéket okosan kell kezelni és szépen vegyíteni kell pumpálós agyeldobós darabokkal is. Sajnos Győzi barátunk most nem volt ott, de reméljük jól van. :-)
Békéscsaba - Kolbász Festival - Ibiza Sound A-B Expo center egy új helyszín, a régi csapattal. Ilyen tágas, jól felépített csarnokot régen láttunk. Békés megyében ha buli van, akkor buli van.
Kistelek - Club Expresszó: Fél éve nem voltunk ésmár már hiányzott. Sajnos kicsit késtünk, de AlexT nagyon szépen tartotta a frontot. Kifejezetten élveztük ismét a régi arcokat és a helyszínt is!

Megjegyzés küldése

Ha ha ha ...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP