Kamukirályoknak szeretettel:

2010. április 23., péntek

Azon kívül, h fontosnak tartjuk supportálni, azaz támogatni az eredeti szerzőket, fontosnak tartjuk azt is, h minőség hangzással tudjunk minden partinkban fellépni, függetlenül az adott hangrendszertől! A magyar rendszerben a lemezlovasok éves általánydijjas módszerrel legalizálhatják a bárhonnan beszerzett, többnyire ingyenes blogoról letöltött rossz minőségű zenéket! Nos, h ez jó vagy sem nem tisztem eldönteni, sőt, annak ellenére, h mi igyexünk amit lehet megvásárolni WAV -ban, fizetjük az éves általánydijjat is....A magyar általánydíjas rendszer annak ellenére, hogy sok vitát szül egy viszonylag szép szakmai középút egyébként! Tehát vásárolsz is és legalizálsz is! Ez a mi döntésünk! És fontos leszögezni, aki befizeti az éves általánydijjat az bárhonnan leszedheti a zenéket, nem köteles azokat a Beatportról megvenni! A fiatal, kezdő lemezlovasok is legalizálhatják magukat a rendszer segítségével, reális költségek mellett! Jól működő rendszer is lehetne ez! Kecskemét és térségében nem, de pl Szegeden nagyon jól működik! A MagyarLemezlovasSzövetség a mi megítélésünk szerint igen pozitívan áll a kérdéshez, és szerintem a mai digitális korban igyexik lépést tartani azzal! Fontos ez az egyenlő versenyfeltételek miatt!

Bő egy éve döntöttünk mi Csabával úgy, h legálisan szerezzük be zenéinket, és ez idő alatt 436db. trackot vásároltunk meg a BEATPORT segítségével! NEM KÉRKEDNI AKARUNK EZZEL, ÉS EZ NEM ÉRDEM! Csupán protestálni szeretnénk az ellen, ami mostanság dívik a szakmában. Jóformán bankszámlával, bejelentett munkával sem rendelkező lemezlovasok tömkelege járatja a száját, hogy ők bezzeg veszik a zenét, vagy fizetik a jogdíjat! Homlokegyenest más csinálnak! Bort isznak és vizet prédikálnak! Itt élnek közöttünk és IGEN rühellem az ilyen embereket!
Miért ne lehetne trend ez a screenshot! Örömmel látnám azoknál is akik hirdetik h mennyire vásárolnak! Uraim lecccgóóóó!
Aki pedig egyiket sem csinálja az üljön a szamárpadba!
***
Direktívák az alábbiakban: http://www.djszovetseg.hu/bemutatkozas

Megjegyzés küldése

Ha ha ha ...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP