KatapultDJ - RadioShow 2010 Újdonságok

2010. január 20., szerda

A szegedi mellett a kecskeméti régióban is 2010. február 1-től minden frekvencián (Kecskemét, Nagykőrös, Gyömrő, Solt, Csongrád, Baja) egyszerre lesz hallható az immáron 4 órás rádióadásunk.
Tartalmilag pár újdonság:
A műsoridő lehetővé teszi, hogy végre blokkokat indítsunk el. Lesznek meghívott vendégeink, élő mixek, classic mixek, illetve rengeteg, a KatapultDJ istállóhoz közeli DJ-k mixei. (Andro, Sterby, Budai, Kincses, Wallas, Dabool, Basics, Dragons, Tommyboy, Tymo, Szasza, Newik, Bigbill, Belocca, Snake Sedrick, Jay Lumen stb.)
Most pénteken elsőként a KatapultDJ Classicot hallhatjátok
KatapultDJ Classic! Egy mix a legemlékezetesebb klubzenékkel! A 90-es évek második felétől a 2000-es évek hajnaláig elővesszük az össszes igazi klubslágert és betoljuk egy őrületes klubmixbe! KatapultDJ ClassicS Bozóky, Lipóczy, MolnárBé, Gerappa, 2010-től havonta többször is péntek esténként! Újra átélheted azt a korszakot, amikor mást jelentett még a buli, a hétvégi kimenő! KATAPULTDJ CLASSIC! Egy mix a millenium korszakának legjobb lemezeiből péntek este fél 12-től kecskeméten a Gong Rádióban és szegeden Rádió Pluszon!

Megjegyzés küldése

Ha ha ha ...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP