Divine Magazin - Bozóky vs. Lipóczy - Az éjszaka urai

2009. május 27., szerda

Fények, hangerő, fergeteges hangulat – egy jó diszkó talán legfontosabb tulajdonságai. Hírneve alapján sejthető volt, hogy a kecskeméti Passion maximálisan megfelel ezeknek az ismérveknek. A teljes beigazolódás pillanata a tavasz egyik első partiján érkezett el stábunk számára. A Divine Magazin az elsőszámú hangulatfelelőst, Bozóky Andor resident DJ-t kérdezte a siker receptjéről.
Milyen volt a ma esti buli?
Ma este Lipóczy Csaba barátommal váltottuk egymást. Ez azért jó, mert így jobban maradt idő a közönséggel foglalkozni, nem feltétlenül csak a szakmai dolgok határozták meg az estét. Ha ketten vagyunk, könnyebb tartani a kontaktot; ahogy csajozni is egyszerűbb, még ha nem is ez az elsődleges szempont.
Mióta kevered a zenét ebben a diszkóban?
2001 óta dolgozom ezen a helyen, aminek tavaly október óta Passion a neve. A közelmúltban teljesen megújult a klub, ahol jelenleg két terem van kialakítva. Az egyikben house zene szól, a másikban RMB vagy retró. Úgy vesszük észre, hogy az embereknek abszolút tetszik, hogy két stílus között mozoghatnak.
Házigazdaként miért tartod jó helynek a Passiont?
Idén lesz tízéves a diszkó, ami mutatja a hely erejét. Hetente ezer-ezerötszáz embert mozgatunk meg, rengeteg a vendég fellépő, a budapesti klubélet számos prominense fordult már meg nálunk.
Milyen a látogatók korösszetétele?
Vegyes. Sokan gondolják úgy, hogy túl fiatalok járnak hozzánk. Ezt cáfolni tudom. Nemrég bevezettünk egy karszalagos rendszert – azzal a céllal, hogy a fiatalokat ne szolgálják ki alkohollal. A bejáratnál kötelező felmutatni igazolványt vagy diákigazolványt. 18 év alatt piros karszalagot kapnak a vendégek és őket nem szolgálják ki alkohollal a pultoknál. A vendégeink 30–35%-a piros karszalagos.
Merre mozog zenei téren a világ?
Világtendencia, hogy a stílusok kezdenek összeérlelődni. A zene kezd kicsit ütősebbé, ritmusosabbá válni, mind inkább eltűnőben van a vokál. Egyébként állandóan figyeljük, hogy merre mennek a trendek – épp most zajlik egy nagyszabású rendezvény Miamiban, az egyik kollégánk kint is van, és tájékoztat majd bennünket, hogy merre mozdulnak el a zenei irányzatok. Magától értetődik, hogy a Passion leköveti ezeket a változásokat.
http://www.divinemagazin.hu/

Megjegyzés küldése

Ha ha ha ...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP