Info: Fedde @ Passion 1.

2009. február 26., csütörtök

Holnap este a Club Passion -ben:
FEDDE LE GRAND a lemezjátszóknál!
----------------------------
Kapunyitás 20h-kor lesz! Ajánlom mindenkinek, hogy saját érdekében mindenképpen korán érkezzen! Ez azt jelenti, h érdemes 22h körül legkésőbb megérkezni! Helyszínen is van lehetőség jegyvásárlásra, ennek az ára 4000ft! Bizonyos létszám esetén ki kell tenni a megtelt táblát ezért is érdemes gondosan, korán érkezni, h biztos bejuss! Biztos lesz sor a bejáratnál ezért türelmeteket kérjük! Fedde éjfélkor kezdi a szettjét, így kalkuláljatok!!!!

Elővételes jeggyel rendelkezőknek nem kell idegeskedniük! Vip jegyeseket pedig külön meglepetésekben részesítjük, a Red Bull jóvoltából! De töménytelen Zwack ajándékkal is számolni kell! Sőőt exkluzív látvány elemekben sem lesz hiány, még tűzijáték is lesz!

Zenei téren a bemelegítés - Dj Kincses és a Flamemakers -, után mi, azaz Bozóky vs.Lipóczy következik 23h körül! Nem is lehetne másképp, hiszen Dj Wallas-nak és a különleges produkciójának - amivel erre az esétre készül -, nem hagyjuk, h más vezessen fel közvetlen :) Fedde Le Grand pontban éjfélkor kezdi a szettjét! Majd jön Dj Bárány is 2:30 fele, őt követi Dj Tommyboy, majd ha még marad ember ismét pörgetünk!


Rádióban is készülün: melegítésnek a Gong Rádióban a KatapultDj keretein belül 22h-tól Fedde Le Gran februári stúdió mixe fog pörögni! Szombaton a Passion-be a Fedde karszallagokkal ingyenes a belépés! És mivel Discobitch parti van, a hölgyeknek egész éjszaka amúgy is ingyenes!

Megjegyzés küldése

Ha ha ha ...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP