Minden terepre, a lelkem útvesztőiben.

2008. július 20., vasárnap

Hogyan lehet értelmet találni egy olyan világban, ahol adott a lábméret és az csipőbőség!? Mindig is nagy hangsúlyt fektettem a lábbelimre, nagyobbat mint a mai pornófilmesek a világításra az 100biztos... Ha futócipő, akkor Nike, ha diszkó, akkor Converse, ha elegáns akkor Boss Selection. Jó papucsot találni igen nehéz! Meggyőzni, h valami komfortos és esztétikus is meglehetősen nehéz feladat, legalább annyira mint 20éves szüzet találni. Funky stílusban GAP vagy Espirit igen jó, de most végre a Nike is megtalálta magát. Az Andrássy-n van is egy igen jó boltja! Nos nem ott, de megtaláltam amit kerestem! Kibontottam és kellemes érzés töltött el, h a nagy amerikai konszern fontos emésztőjévé váltam. A dobozban a következő szöveg leledzett:

"Thanks for trusting us with your feet. We believe the best times are often unplanned activity in the in-between spaces with friends from coffee shops to base camp. This shoe is not only packed full of innovation, but it’s very easy to understand and fun to wear. We hope you’re inspired to practice random outdoor explorations and spontaneous adventures. JUST DO IT!"

Nájki szerint csak erre volt szükségem, holott a szex is fontos, de csavart sem vesz az ember virágboltban. Kompromisszumok persze most is vannak, akárcsak a magányos szívek klubjában, igaz ott a legtöbb ember közszereplő vagy politikus, és nem korfüggő a dolog. Nyilván nem ez lesz életem footwear -je, de a franciák örök mondása ezúttal is fülembe cseng: "egy feleség és egy szerető". Egy kis űr megszűnt a lelkemben és lassan rákészülök, h még betömjek párat...

Megjegyzés küldése

Ha ha ha ...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP