Atlantis Garden - LAST TIME Live 2012

2012. szeptember 26., szerda

KatapultDJ Champagne Shower @ Atlantis Garden
Bozoky Lipoczy AlexT Noyz (2012.09.22.)
(klikk a linkre)
***

Read more...

Fütyülős Maximális Extázis - Konkurencia @ Gyula

2012. szeptember 24., hétfő

Gyula nemcsak a haverom, hanem egy város! Momentán határ menti településként jegyezzük, de ez már volt másként is! A környéken az IBIZA SOUND Fesztiválok miatt szerencsére nagyon sokan ismernek és szeretik a zenéinket Évente párszor visszalátogatunk a Konkurencia nevű helyre, ahol több jó barát is pálinkával vár minket! Dandde és Ákos most is így tett! Fütyülős Party volt a tiszteletünkre. A pultban mindenféle cuki lánnyal, és feszes popsival. Kicsit melegen hangzik de kedveljuk Gyulát! :-)


Read more...

Atlantis Garden - KatapultDJ - The Champagne Shower

Atlantis idén 3x és ebben a szezonban utoljára! Valaki csak álmodozik, hogy bizonyos helyekre mint DJ többször is eljuthasson, nekünk ez 4. éve is összejött! Nagyon nagyon erős partyk voltak idén is! Szeptemberre a török vendégmunkás áradatnak már nyoma sincsen így az utat a szokásos 2,5 óra helyett 1,5 óra alatt teljesítettük. Volt időnk bőven a szerb pálinkából olyan rendesen berúgni! Eszméletlen jó hangulat volt és csak ez számít. Köszönjük nektek, Nándinak és Noyzinak az élményeket! Jövőre találkozunk! Addig is a jelmondat: ŐŐŐRRRRÜÜÜLLLJJJ MEEEEEEEEEEEEGG!

Read more...

Indul az őszi szezon - Griff @ Nagykapos

Itt az ősz, ittvan újra, hogy rohadna meg! Oly nehéz szívvel engedjük el a nyarat, mint EL Bundi a hatalmas didkókat! Az egyetlen igazi öröm számunkra szeptemberben a téli rezidenciáink nyitása! Ilyen például Velke Kapusany azaz magyarul Nagykapos! 5 percre az Ukrán határtól! :-) A Griffes nyitó buli! Na apukám ez így már klaffa! A Felvidéki lányok brutálisan nagyon jók, tehát megéri 700km utazni. Nem mellesleg a főnök Miki jófej így ad körte pálinkát és koffolát is! Kössz a party!



Read more...

Az év legjobb mixe! Bárány, Bozóky & Lipóczy, Chris Lawyer

2012. szeptember 7., péntek


6 kamera, 4 térmikrofon, 2500 ember!
Barany Attila, Bozoky vs. Lipoczy, Chris Lawyer
live @ Koros-Torok Fest - IBIZA SOUND Stage 2012
 (klikk és mentés másként)
 ***
 

Read more...

6 kamerás élő közvetítés - Airport DJ szett

2012. szeptember 6., csütörtök

Ez a buli nem egy átlagos buli! Békéscsaba repülőtér, 2500 ember, 10 DJ, 6 kamera!

Read more...

2012 Nyár végi összefoglaló! - BRUTÁLIS NYÁÁÁRRR!

Mivel a nyár végét kicsit elkapkodtuk így annyi bulink volt amiről beszámolni is nehéz! Minden esetre megpróbáljuk! Volt olyan napunk végre amikor 3 bulink volt egymás után!

Voltunk Ó-becsén a Termalni Bazenba, ahol Bozóky alatt beszakadt a pult! Idióta barom állat üzemmódba kapcsolt és berottyolta magát a színpad alá!! Mindenki imádta ezért!
***
Játszottunk Bárány Attilával Közösen a Kakucs Ringen a Boombastic Drift Napon! És üzentünk Majkának is, hogy jól vagyunk és nem kell izgulnia a DJk egészségéért!
 ***
Első alkalommal megrendezett Sounds of Vojvodina fesztiválon (Csillagosötös szervezés) is felléptünk, ahol a fellépőként kapott 1 üveg vodkát szétlocsoltuk a tömegbe, hogy meg ne fázzanak!
***
Közönséges közönségként elmentünk a Sziget Fesztiválra megnézni az LMFAO-koncertjét!
 ***
 A nyár legvégére már csak a bordányi Open Air hiányzott amit az ígéretekhez híven meg is tartottunk! Fene se gondolta volna, akkora buli lesz hogy mellettünk fognak a fiatalok szexelni a DJ pultban! :-)
Folyt köv....

Read more...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP