CSÖVÖN a Placc - Körös-Torok - The RING a Vállalkozói Udvar

2012. június 28., csütörtök

Tavaly ilyenkor voltunk a Körös-Torokban és sajnos az időjárás nagyon kicseszett velünk! Idén viszont kegyes volt. A Tisza vízszintje lenn, a hőmérséklet fenn! Így korrekt, akárcsak a körösi fesztiválon! Kicsit késve érkeztünk, de talán így is volt rendjén. Teljesen tele volt a Vállalkozó udvar, aminek nagyon örültünk! Számítottunk rá, hogy sokan lesztek, hiszen a szentesi bulik is nagyon jól mennek mindig! Az első fél órában óvatos csajos darabokkal melegítettünk, majd türelmesen váltottunk át a KDJs kissé elektrós hangzásba! A végén AlexT nyomott egy közel 1,5 órás örömzenélést a Techouse szerelmeseink! A záróra után kipróbáltuk a megaburgert és a wimpyt a lángosos kocsinál, jó választás volt, olcsó és nagy adag. Márcsak egy kiadós bő-nyálas szopás hiányzott hogy teljes legyen az örömünk .... :-)


Read more...

Exclusive live mix - IBIZA SOUND @ Airport 2012

2012. június 27., szerda

IBIZA SOUND Festival @ AIRPORT - Békéscsaba 2012
Miss SIVA, Chris Lawyer, Bozóky vs. Lipóczy - KatapultDJ, Szeka, PureBeat
(jobb klikk - mentés másként)
***

Read more...

IBIZA SOUND @ OROSHÁZA 2012

2012. június 26., kedd

IBIZA SOUND @ OROSHÁZA 2012
Korán indultunk, időben érkeztünk, sokat ittunk és még táncoltunk is! Zsíros deszkások!
A dolog ott kezdődött, hogy a semmiből megjelent FLUOR Tomi is aki egy konkrét céllal érkezett! Mocskosul berúgni! :-) Fontosak a konkrét célok egy férfi életében! Nameg eldönteni mi után mit igyunk! Dandee és Guli majd BigBill a Békés megyei beteg állatok warmup-ja fincsi volt! Utána Andro érkezett szűk egy órában. majd erősen ráizgulva jöttünk mi! Já GÚT Bozóky és Lipóczy hazai pályán az Orosháziak nagy örömére! Volt itt midnen, Pialocsolás és minden ami egy ilyen utazó cirkusznak része plusz Robot show, Tomy Montana és Szeka! Kibebaszott nagy volt és őszintén szólva mocskosul sokat ittunk! De profi módjára bírjuk a piát és rengeteg ásványvízzel hígítottuk! :-)



 
 
 

Read more...

Secret 69 - A születésnapi party with DragonS

2012. június 25., hétfő

Lelkileg alig tudtuk feldolgozni a 2 nap alatt minket ért élményeket! Két fullos buli! Elsőként Jászberénybe vettük az irányt! Országos barátunk és ivó cimboránk Mr. DragonS alias Dragonszí már hónapokkal ezelőtt közölte velünk, a klub születésnapján szeretettel vár minket zenélni! Ilyen felkérést nehéz visszautasítani! Próbáltunk felkészülten és józanon érkezni, hiszen a DJ öltöny helyett általában jó zenékkel készül! Jászberényben kevésbé ismerik egyelőre az elektró dallamokat, így maradtunk a stabil DJ szett mellett! Persze azért egy egy óvatlan pillanatban Bozóky csak be csempészett pár darab Skrillexet! :-)

 

Read more...

Club 1001 - KatapultDJ & RobotRock

Mostanában csak azt hallani Magyarországon folyamatosan zárnak be a helyek! Ezzel szemben a bordányi Club 1001 évről évre szépül, megújul, csinosodik! Örömmel tölti el az ember szívét a jó hírek! A nyári kerthelyiséget teljesen felújították, fantasztikusan néz ki! Évente 6x biztosan fellépünk eme szeged közeli discóban! Az igazi nyári idő ellenére, a hangerő miatt a téli fedett részen zenéltünk barátainkkal a Robotrock felállással! A DJ pultban eszközölt pár apró változtatás után elmondható igazi fejjel a falnak, arcal a DJ-nek, "koncert" hangulat volt! Köszünjük JOER-nak és az egész csapatnak ezt a fantasztikus partyt!

Read more...

IBIZA SOUND @ AIRPORT Stage (Békéscsaba)

2012. június 15., péntek

IBIZA SOUND - Andro, Bozóky Lipóczy, Chriss Lawyer, Miss Siva, PureBeat, Mateo Spirit
Talán elmondható, de most tényleg, ilyen lineup-ban mindenki ott volt aki számít! Semmi sallang!

Itt a nyár! Ha csörög a telefon, hogy menni kell, akkor menni kell! Az évnyitó Ibiza Sound általában Békéscsabán szokott lenni. Tavaly Dánfokon volt, idén egy exkluzív helyszínen, a Reptéren! Már a Facebook eseménynél is látszódott kemény party lesz a közel 3000 visszaigazolt vendéggel! 6 kamera beszerelése majd 1 órányi időt vitt el, utána pedig vigyázni kellett, hogy pont annyit igyunk amennyi még nem árt meg a Show-nak! :-) Andro és Szeka között játszottunk Főműsoridőben! Szendvicsnek se volna utolsó!
A katasztrófavédelem hathatós közbenjárása, és az időjárás szeszélyessége miatt sajnos sokan kinnt maradtak a létszámstopp miatt, de bízunk benne ők is hallották a felszólítást. ŐŐRRRÜÜÜLLLJJ MEG!


 
 

Read more...

Boomeráng - Szolnok ahol Csajozni kell

Számunkra Szolnok mindig is egy nagy party hely volt! Mivel szomszédos város, így komoly rajongói bázissal rendelkezünk! DE ami a legfontosabb az a nagy kihívás, partyról partyra! 2 olyan rezidens DJ van az országban akinél többet inni nehéz! Táltos és Blend! Általában a buli vége az már nem sajtóképes! Ez a jó recept az ŐRÜLJ MEG partykhoz! Csajozni és inni kötelező! Kivételesen Szilike azaz Blend most nem volt, de örömmel jelentjük ami folyékony volt megittuk, aki mozgott elkaptuk! :-)

 
 
 
 
 


Read more...

BELGA - SZERELMES VAGYOK (Bozoky Lipoczy StereoKillaz)

2012. június 2., szombat

Read more...

Watt Fest - Bárány Dragons Bozóky Lipóczy @ Visonta


Read more...

LUCIFER - Az örödög vasárnap se alszik Orosházán

Orosháza a Békés megyei beteg állatok hazája! Interjút kellett adnunk a TVnek! Amire jó előre felkészültünk! Vittünk két napszemüveget! Egy Willy Wonkásat és egy klasszikot! Mindhárom új zenénket már teszteltük, és nagyon nagyon jó hangulatban kellett megállapítanunk a végeredményt! Ütősek mint a Stohl koktél! 

 

Read more...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP