Atlantis Garden - Nyitóbuli 2011 - Video Trailer

2011. április 28., csütörtök

Read more...

LIVE MIX & Video - Love MY City - DJ Festival @ Sportcsarnok

2011. április 27., szerda


I Love My City - DJ Festival @ Jaszbereny 2011
DragonS Kincses Bozoky Lipoczy Aramys Totes @ Sportcsarnok /Jaszbereny/
http://www38.zippyshare.com/v/93596328/file.html
(klikk a linkre)
****

Read more...

IBIZA SOUND - DJ Festival Live @ Kastélykert /Gyula/ 2011

2011. április 24., vasárnap


Ibiza Sound HOUSE Festival @ Kastélykert /Gyula/
Bozoky, Lipoczy, Kohary, Kühl, Newl, TimSanchez, Dandee, Ronee [2011.04.16.]
(klikk a linkre)
***

Read more...

Love MY City - DJ Festival @ Sportcsarnok /Jaszbereny/

"Mindenki ott lesz aki számít! Ne legyenek illúzióid ha nem voltál ott akkor egy senki vagy és maradsz is! Öcskös" Hangzott a rendezvény mottója! Love my City! Hála az égnek mostanában sok DJ fesztiválon zenélünk, ami szakmailag nagyon jó előmenetel! De ez a Feszt merőben más mint a többi! Jászberényben nemcsak olcsón lehet hűtőgépet és LCD tvt szerzeni, hanem élőben meglehet tekinteni Magyarország egyetlen még élő egyfejű sárkányát. a Süsüt, aki nem mellesleg egy igazi tetű is egyben (de erről majd később)! Egy igazi sportcsarnokos buli volt, 2 hatalmas paryt kivetítővel, korrekt hang és fénytechnikával, és teltházzal! A LineUp Kincses "Te vagy a fény" Szabi, DragonS Süsü, majd a végén a hab a tortán mi voltunk! Nem volt hiányérzetünk! Őszintén és kitörtő örömmel gratulálunk Süsünek a sikeres rendezvényért amelyet önerőből, külső mentori segítség nélkül szervezett. Pinairigységünk a sárga irgység szintjéről a "rohadj meg" kategóriáig növekedett! Nade csak így tovább......


***

Read more...

LIVE - Bozoky Lipoczy Jolly - TEDD A SZADBA @ GOLD Club

2011. április 21., csütörtök


Bozoky Lipoczy Jolly AlexT
TEDD A SZADBA on Tour @ GOLDClub /Szentes/ [2011.04.16.]
http://www12.zippyshare.com/v/26808045/file.html
(klikk a linkre)
***

Full archívum & Alternatív link: http://katapultdj.4shared.com/

Read more...

Back to the SZOFI NAPOK 2011 @ Szolnoki Főiskola

BACK to the SZOFI NAPOK @ SZOLNOK - Egy főiskolai szintű irdatlan tivornya! Rájöttünk hogy ilyen helyekre azért hívnak fellépőt mert a rezidens se bírja tovább 1 óránál! Mocskos rohadt brutál részeg volt mindenki! Főleg Szilárd barátunk aki a DJ pultot nem merte elhagyni, így inkább befekdüt a hangfal alá! Bozóky műtős segédnek öltözött, Lipóczy meg a betegnek! :-) Ugye nem kell mondani, de ilyen helyen annyi a jó picsa mint az állat! Vékony magas, teltkarcsú kinek mi az igénye biztos megtalálja, csak bírjad fasszal öcsém........ :-)

***

***

Read more...

LIVE MIX - ATLANTIS Garden - Season Opening 2011

2011. április 19., kedd


ATLANTIS Garden - Season Opening 2011
Bozoky Lipoczy AlexT Noyz Dext-R [2011.04.15.]
International Link : http://www3.zippyshare.com/v/64742478/file.html
(klikk a linkre)
SRB Link2: http://www.atlantisdiscoclub.com/media/20110415_katapultdj_atlantis_opening.mp3
***

Full archívum & Alternatív link: http://katapultdj.4shared.com/

Read more...

Ibiza Sound - DJ Fesztival @ Gyula [2011.04.16.]

Ismét IBIZA SOUND DJ FESZTIVÁL! Ha sok DJ összejön egy helyen az már bizony DJ fesztivál, nade ez nem akármilyen hanem az IBIZA SOUND Fest! Extra fény hang és különleges helyszín! Gyulán a kastélykertben robbantottunk! Kühl, Newl Koháry Szeka DUB plusz még sokan mások és természetesen mi is hegedültünk :-) ! Egy ilyen helyen nem kell gondolkozni hogy megfogod e a táncos seggét vagy lekürtölöd e a melletted álló DJ fejét! IGEN IGEN IGEN 3x is IGENNEL szavazunk az ilyen fesztiválokra! A DJ is kurva és mint tudjuk az ilyenek egymás közt érzik a legjobban magukat. Ilyen fesztiválokon kifejezetten sok az 1 négyzetméterre jutó részeges dj ribanc! NÁGYON KÍGYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :-)


***

Read more...

TEDD A SZÁDBA PARTY Tour @ Gold Club /Szentes/

2011. április 18., hétfő

Szentesi rezidenciánk a GOLD klub ahol Dani a főnök mindig sok nővel, piával és csípős poénokkal vár minket! Hosszú idő után ismét önálló előadói esttel készültünk "Tedd a szádba" címmel. Ez igazi költészet! A jól megszokott Bozóky Lipóczy AlexT párosítás mellett az erő sötét oldaláról átállt mellénk DJ Jolly barátunk és szerzőtársunk! Besza-behu hangulat és igazi tourmix! Bánat utca és Metálos Hello egyszerre! DJ Jolly 2:30 tól vette át a pultot és egyből le is aratta a babérokat! Hajnali órákban AlexT-vel fény kardoztak és erőjenőset játszottak kifulladásig! :-)


***

Read more...

3000 ember - őrült hangulat az Atlantis Garden Nyitóbuliján

Atlantis Garden nyitóbuli! Ha szakad volna az eső se lettek volna kevesebben. Közel 3000 ember, tüzijáték torta, gyönyörű táncoslányok és fantasztikus hangulat! Összefoglalva ennyi! Nándinak és Noyzinak köszönhetően idén minket ért a megtisztelő feladat, hogy megnyissuk az évet az ATLANTIS-ban, szerbia magyar lakta részének legnagyobb nyári klubjában. Gyönörű táncoslányok, Ibizai hangulat fogadott minket. Naés persze 1 üveg díszdobozos Viljamovka DJ Noyz-tól. Sajnso a tortát elosztottuk így most nem volt nyalakodás! Idén nyáron még legalább 3szor de lehet hogy 4x ugyan itt veletek! :-) http://www.atlantisdiscoclub.com/


***

Read more...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP