Nyárzáró a Muzzaikkal !

2008. augusztus 31., vasárnap

Hát igen, 2008 nyara is véget ért! Sok sikeres buli áll mögöttünk, persze sosem szabad elfeledni, h ez egy egész csapat érdeme! A nyárzáróra a Muzzaik, azaz Danny L. és Sullivan érkezett a Discoshit-ből... Azt hiszem tudták mire számíthatnak a srácok, ugyanis piros alsógatya nem volt rajtuk, és bár Antonyo figyelmeztette őket, megy a seggre pacsi, nem ijedtek meg a kihívásoktól. Kihívásról jut eszembe: éjfélkor már 150m-es sor jelezte, h nem lesz egyszerű ez az este azok számára, akik későn érkeztek. BUMP TO THIS! Ismét egy telt házas szombat. Sebaj, nem szegte semmi kedvünket, Csaba Máté Pétert énekelt, és ettől senki sem kapott szívbajt a hegyekbe fenn...Pótlásra még egy hónap van, hiszen szeptember végéig még tartogatunk pár meglepetést!

------
----------
-----
------

Read more...

Még szeptemberben is Garden!

Az őrületes nyár után sincsen megállás! Ahogy azt már megszokhattátok az őrületes nyárzáról bulik után - amilyen épp tegnap is volt! -, még egy hónap ráadás jár! Egyfajta jutalomjátékként! 5dikén a Zwack jóvoltából hatalmas promóciós buli lesz. 13dikán ismét jön a numeróúúúnóó: DJ BÁRÁNY ! Ez utóbbin amúgy Axe "csokomenes" promóció is lesz, őrült sok ajándékkal, de részleteket később!

Read more...

KatapultDJ @ Gong Rádió - Aug.29.

2008. augusztus 30., szombat

KDJ @ Gong Rádió - 2008.08.29.
Már letölthető a tegnap esti adás, a már megszokott módon!
Mindig frissitve, a fájlnév nem változik!
Bozóky vs. Lipóczy - Live @ FM 96.5 - KatapultDJ

120perc !!!!


1. Garraud & Anthony - I Will Love You (Thoenick Rmx)
2. Funkerman ft.JW - One For Me (original Mix)
3. Zoe Badwi - Release Me (TV Rock Rmx)
4. Ropero & Caesars & Scissors ft.Java - Organ Of Love
5. Dj Chus & Gelderblom - Feelin' 4 You (Mjuzikjunki Rmx)
6. Happy Clappers - I Believe (Vandalism Club Mix)
7. Magan & Rodriguez ft.Garcia - Loco
8. Guetta ft.Willis - Tomorrow Can Wait (A.S. Ibiza)
9. Ron Carroll - Bump To This (Muzzaik Rmx)
10.Tv Rock ft.Rudy - Been A Long Time (Axwell Original)
11.Cevin Fisher ft.Holloway - You Got Me (Prok & Fitch Rmx)
12.John Dahlback - More Than I Wanted
13.Tocadisco - Morumbi
14.Mla - Scream (S-Man Edit)
15.Ultra Nate - Free (Muzzaik Rmx)
Second Hour:
16.Fedde Le Grand - 3minutes 2xplain - 17.REM - Losing My Religion (Thomas Gold Rmx) - 18.Surkin - White Knight Two (Laidback Luke Rmx) - 19.Tikaro & Ferran - Shine On Me (Terranova & Leeds Rmx) - 20.Hoxton Whores - Seduction (Main Mix) - 21.Joe K & Beto Dias - Born Sleepy 2008 - 22.Stephan & Diva & Gleadall - Phreekn (TV Rock Rmx) - 23.Armand van Helden - Playmate - 24.Fragma - Toca's Miracle (Inpetto Rmx) - 25.Prawler - Discoshit (Original Mix) - 26.Nari & Milani pres.dek33 - Atc - 27.Ame - Rej (ATFCs Twin Cherries Edit)

Read more...

DJ BÁRÁNY: Interjú & pocsolyába léptem LIVE!

2008. augusztus 28., csütörtök

Bozóky Lipóczy @ After Bárány

Read more...

I Love FehérEgér!

2008. augusztus 26., kedd

Az örök választás, amire rá vagyunk kényszerítve nap mint nap, úgy hat ránk mint darázsra a méz. Szürke egérnek jobb lenni. Inkább, mint olyannak mint az őrült kis fehér egér, hiszen a sok szürke egy egységet képez a megnyugvásban. A kis fehérre hajt a macska is, mert az látványosabb. Az evolúció nem adott választ minden kérdésre. Szürke egérnek lenni mindig könnyebb, mert azt nem véleményezik, egységes eszme határozza meg gondolatait és cselekvését! Nem keresni a kihívásokat, megfeledkezni arról h saját határait feszegesse az ember. A szürke egerek tovább élnek. Nyugiban…

Csak hát, hány várat lehetett bevenni olyan taktikával, h az ember az asztalnál ül és várja a megváltást. Fel kell állni vállalni, h szurokkal nyakba öntenek, h elbasszák az ember napját és ruhájából is nehezebben jön ki a kosz. Melyik vadász az aki úgy akar bambit lőni, h az lefexik elé és szétteszi a lábait?! Ők csak olyanok mint Nagy Sándor mennek előre és abban a tévhitben élnek h a világot lehet uralni respect nélkül. A hódítás is csak a szexről szól persze. A kiszámíthatatlanság azonban sokakat megrémít, mint a törököket Dobó. Itt jön a játékos elmélet: kockáztatni mindent az ismeretlenért olyan játékost kíván, akinek nincsen mit veszteni, s ha mégis van akkor az kell, h az őrült lendület tovább seperje az ismeretlen felé... Akárcsak nagyanyám a kotlós csirkét…

Read more...

After Antonyo!

Bozóky vs. Lipóczy /KDJ/
After Antonyo @ Red Colt Garden [2008.08.02.]
http://www.redcolt.hu/media/20080803.mp3
(jobb egérgomb - cél mentése másként)

Read more...

Muzzaik szombaton! NYÁRZÁRÓ!

2008. augusztus 25., hétfő

Szombaton a Muzzaik lesz a Garden vendége a nyárzáró partin! Kezdődik az ősz így muszáj pontot tennünk a nyár végére. Danny L. és Sullivan az utóbbi évek alatt hazánk meghatározó producer/dj párosává vált igy ők lettek a kiszemeltjeink erre a feladatra! Nem is csoda, hiszen a Rádió1 Disco'shit-jében minden vasárnap tekernek, ráadásul olyan meghatározó lemezlovasok mint pl. Roger Sanchez is rendszeresen pörgeti zenéiket. Utóbbi pár remixük nálunk is nagy sláger volt pl. az Ultra Nate * Free vagy most épp a Ron Carroll remixük, a Bump To This... Hamisíthatatlan discoShit hangulat tehát most szombaton is!

Read more...

Aug.23. - Jagermesiter Mega....

2008. augusztus 24., vasárnap

Kegyetlen nagy eső kint áztatott el mindenkit, bent a Gardenben pedig a Jager fiolái várták gazdáikat... Jagermeister becuccolt hozzánk szombaton, és nem okozott csalódást! Táncosok, hosstesek és töménytelen mennyiségű promóció! Az élet persze olyan dolog, ami akkor kezdődik, mikor nem alszik az ember... És a való életben mint tudjuk, ha két csaj smárol, attól még nem lesznek barátnők. Rezervátum a dzsungelben.... Az élet tehát durva és néha áldozatokat is követel az őrület és az őrültség oltárán: olyan ez mint a szex és a szerelem, két külön dolog, de mindkettő csodálatos tud lenni, kivéve ha a partnered másra izgul. A legjobb ha nem visszük túlzásba a gondolkodást és a testünkre bízzuk magunkat. A test megjelenik a bulikban, teljesít az est folyamán, ruhát hord és egyszerűen tisztítható. A másnaposság egy vegytisztító állapot, de ezt most hagyjuk is... Jó buli volt és a reméljük mindenki megkapta a maga kis ajándékát, zenében, piában, pólóban, vagy egyéb kütyüben!

--------
--------
---------
---------

Read more...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP