Dj Bárány LIVE!

2008. július 30., szerda

Ahogy ígértük!
D J B á r á n y
- Disco'sHit Live Mix -
Red Colt [2008.07.26.]
http://www.redcolt.hu/media/20080726.mp3
(jobb egérgomb - cél mentése másként)
-------------------------------
Pici érdekesség: a teljes szett felvétele felkerült! A produkciót megdobtuk, ugyanis 2db. térmikrofonnal is felszerelkeztünk a bulira, igy a teljes panorámás hangzást tudtuk vissza adni! Élvezzétek!

Read more...

Szombaton ANTONYO!

2008. július 29., kedd

Szombaton ismét DISCOsHIT DJ:

ANTONYO
A partit a Ballantines szponzorálja, h pontosan ez mit takar az alábbi leirásból kiderülhet: Lesznek hosstesek, ajándékokkal! Lesz "touch screen", aminek segitségével fotót küldhetsz a neten, továbbá lesz Bali Long Drink akció töménytelen mennyiségben! Továbbá egy spéci VJ Pult is rendelkezéstekre fog állni, ahol képeket, videókat "keverhettek" össze - vissza! Csajoknak éjfélig ingyenes a belépés!

Read more...

Bárány Tracklist FULL @ RCG 2008Júl26

2008. július 28., hétfő

Nincsen mit titkolnunk: a félreértések elkerülése végett nem a pult mellett tollal a kezünkben jegyzeteltünk, DJ BÁRÁNY az alábbi szetett játszotta szombaton:
TRACKLIST ELŐSZÖR ITT NÁLLUNK:
1.Spit - Falling (D.G.Magic Island remix) 2.Deux - Same Way (Club Mix) 3.Ron Carroll - Bump To This (Muzzaik Rmx) 4.Future Funk - Wildberry Track 2008 (Jerome Isma-Ae Instrumentel Cut) 5.David Guetta vs.Tocadisco - Tommorrow Can Wait 6.Bárány & Shane54 - Alive & Kicking 7.Kurd Maverick & Rud – Ring Ring Ring (Original Mix Cut) 8.Niki Belucci - Get Up (Bárány & Antonyo & Flm Rmx) 9.MLA – Screams in the night (S-man Edit) 10.Nari & Milani feat. Jane Woods - Game Over (Nari & Milani vs. Mattias mix)11.Chab feat. JD Davis - Closer To Me (PhonJaxx Remix) 12.Bingo Players vs.Chocolate Puma - Touch Me (Bart B More Rmx) 13.Jellyfish & Masstaff – Undone (Jellyfish Club Mix) 14.Chriss Ortega ft. Perei - Separated (Josh The Funky1 & Jewelz)15.Madonna - Give It2Me (Bárány & Flamemakers Rmx) 16.Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence 08 (Niels Van Gogh & Thomas Gold) 17.Steve Angello & Laidback Luke - Cream & Candies18.David Guetta feat. Tara McDonald - Delirious (Laidback Luke)19.Hard-Fi - I Shall Overcome (Axwell Rmx)20.White Angel21.John Dahlback - More Than I wanted22.Zagar - Wings Of Love (Bárány & Flm Rmx)23.Ron Carroll - Bump To This (Muzzaik Rmx) 24.TOcadisco - Morumbi (Original Mix)25.Julian Jeweil - Air Conditionné (Tommyboy Bootleg) 26.Fedde Le Grand - 3minutes 2eXplain 27. TvRock - Beeng a Long Time (Laidback Luke Rmx)27.Chris & Kozma Orsi - I'm Travel (Flamemakers Bárány A. Antonyo) 28.Da Hool - Light My Fire 29.Shlomi Aber Ft Lemon - Moods (Valentino Kanzyani Remix+Aca) 30.Automatic 31.Tension

Read more...

2008. július 27., vasárnap

Folyamatos frissitéssekkel fogunk bombázi benneteket! A Bárány szettjét 3 kamera vette a videó elkészitése teljesen exluziv minőségben egy kis időt igényel! Nem állnak le a fejlesztések tehát!

Egy kis izelitő a hamarosan letőlthető zenei anyagból:
www.katapultdj.hu/media/080727.mp3
Az egyik legjobb: RON CARROLL by DJ BÁRÁNY

Read more...

DJ BÁRÁNY A LEGJOBB !


Bárány jött, látott, győzőtt! A nyár egyik legnagyobb bulija volt a tegnapi! Igazi SHIT! A bejáratnál kígyózó sorok, bent őrült tömeg, hatalmas hangulat... Dj Bárány pedig befutott, adott egy rövid interjút, ellenőrizte, h eredeti Hardy van e rajtunk, majd miután rendbe találta a szerelésünket a tábornok belekezdett! Aki ott volt tudja pontosan, h nem volt mese! Aki meg nem az Antonyón pótolhat... Elementárisan átütő zenék és nagy meglepődés Bárány részéről, h a kecskeméti közönség betéve tudja a Ron Carroll és az Alive & Kicking szövegét! :D Úgy, h mindenkinek óriási ölelés, aki a nyitó óta füleli a zenéket amiket nyomunk! Hamarosan mix + videó és érdekességek! Ez az a buli amihez nem kell plussz komment!!!!




------

-----

------

------

Read more...

KatapultDJ @ Gong Rádió - Júl.25.

2008. július 26., szombat

KDJ @ Gong Rádió - 2008.07.25.
Már letölthető a tegnap esti adás, a már megszokott módon!
Mindig frissitve, a fájlnév nem változik!

Bozóky vs. Lipóczy - Live @ FM 96.5 - KatapultDJ
http://www.katapultdj.hu/media/katapultdj.mp3



1. KeeMoo & Tim Royko - Beautiful Lie (Tim Royko Rmx)
2. Tv Rock ft.Rudy - Been a Long Time (Axwell Rmx)
3. Dirty South ft.Rudy - Let It Go (Chocolate Puma Rmx)
4. Kurd Maverick - Ring Ring Ring (Original Mix)
5. Bingo Players vs. Chocolate Puma - Touch Me (Bart B Rmx)
6. Ultra Nate - Free (Muzzaik Rmx)
7. Bárány & Shane54 - Alive & Kicking
8. Hoon N Sling - The Best Thing (TV Rock Rmx)
9. Chus & Gelderblom - Feelin'4 You (Picasso & Gold Rmx)
10.Fedde Le Grand - 3 Minutes2Xplain (Original Mix)
11.Ministry of Funk - Funky Nation (Original Mix)
12. Eddie Thoenick - If Only (Funkerman Rmx)
13. Angello & Ingrosso - Partouze (Original Mix)
14. John Dahlback ft. Lisa Stansfield - Monchichi
15. Alex Gold - Energy Bomb (Gold, Adam K & Soha Rmx)
16.Bodybangers - A Far Lamore Comincia Tu (Dons & DBN Rmx)

Read more...

Christiano Ronaldo @ Ed Hardy

2008. július 25., péntek

Egy kis celeb news: Az általunk is kedvelt Manchester United focista, a portugál Christiano Ronaldo is az Ed Hardy-ra esküszik. Nincsen ebben semmi kivetnivaló, nem a Teszveszen, Vaterán, vagy a kinai gagyi boltokban, vagy épp a kecskeméti Mirrorban vásárolt hamis cuccot, inkább tegnap délután a Los Angelesben lévő flagship store-ban nézett körül...





Read more...

Fotózásból jeles...

2008. július 23., szerda

Sosem szabad egy dolgot, csak egyszer elmondani. Avagy a pisztoly sosem öl ember, de azért segít! És ha információval nem is lövöldözhetünk, azért még a majonéz jól fog jönni a színleléshez, amiből most pár kartonnyit elzsákmányoltunk! Nem is csoda, hiszen az Univer hivatalos termékfotói készültek Csaba rejtett szobájában, ahonnan a rosewoodi ufó katasztrófa pár felvétele is kiszivárgott. Eltörött csészealjak voltak minden fele, és rejtelmes lények mászkáltak fel, s alá… Igaz az utóbbiról kiderült, h csak mezei csótány.


Jó cég az Univer, dolgozik náluk pár olyan asszisztens, h azok még a kiscserkészekből is kiprovokálnák a farkasembert (fotósunk már jön le a szerről és látszik rajta, h kezdi visszanyerni emberi mivoltát). Kár, h nem a hölgyeket kellett fotózni és katalogizálni, így nem maradt más: azon agonizáltunk, h vajon melyik tubus szexibb. Végül azzal zártuk a napot, h megfejtettük: a világegyetem harmóniája egyenesen arányos a megevett majonézzel....

Read more...

Been a long time...

2008. július 22., kedd

TV Rock ft. Rudy - Been a long time
(Axwell Remode Mix)

Read more...

Esős napi megvilágosodás...

Kétféle ember van: aki már evett kinait, és aki fog. Ezen alapból kiindulva odáig jutottam a mai esős napon, h:::: Néhány nő kivételével az összes azt akarja, hogy esküdj meg már, hogy érzelmeid az övével azonosak, egyben örökké tartó, és elpusztithatatlan, még egy csodaszép szőke sem tudja megváltoztatni, pedig neki szép lábai vannak és különleges neve... Néha azt mondja az ember, amit hallani akar a másik - néha nem, de annak veszekedés a vége, és ahogy kollegám szokta mondani: csak "problémát ne". De szokott Ő mást is mondani, pl. h "a szex mocskos dolog"... Na persze h az, ha jól csinálják. Igaz, az is h Őt csak egy bizonyos nőtipus kedveli, a nárcisztikusan önpusztitó.No de, ha nem tudod hova mész, egész máshol kötsz majd ki.


A gyerekes és kamaszos mitoszok persze arról szólnak, milyennek is kellene lennie a szerelemnek, ahogyan kedvenc dalaink is, kivéve ha csak Belgát hallgatunk. Szóval ezek igy vagy úgy mind ugyanazt hirdetik: szertelek… te is szeretsz… örökre szeretni fogjuk egymást… halálomig szeretni foglak, és amikor már meghaltam, akkor is tovább szeretlek majd a magam bomló mivoltában is, és nem kétséges, hogy a túlvilágon is. Mert ugye az is van, csak a kérdés, hogy milyen messze a belvárostól, és hogy meddig van nyitva és kapható e ótt a kedvenc sütim.... Rájöttem kevesebben vannak, akik ültetik a virágokat, mint akik szagolják..............

Read more...

Gypsy

---------------
Mivel régen mutattunk nektek önálló trackot: most itt van egy: Az angol Ministry és az ibizai Pacha rezidentje a 26éves Steve Angello, aki Stockholmban kezdte el pályafutását, és még 16sem volt... "Woz Not Woz"-al tűnt fel 2004ben, Eric Prydz oldalán. Ma Sebastian Ingrosso és Axwell társaságában múltatja az idejét ha nem épp fellép valahol, vagy épp saját kiadóját a Size Records-ot igazgatja. Deep Dishtől kezdve Roger Sanchezig mindenki játszik tőle valamit, mi pedig közkincsé tesszük a legújabb szerzeményét! Ami igaz picit egyoldalú de tuti lesz belőle hamarosan igazán ütős remix!
Link a commenteknél!
ps: ha lesz kedvünk még megmutatjuk nektek az új kedvenceinket is...Valami ajánló jellegként... Még alakul...

Read more...

Hétvégi őrület.

Hétvégén kezdődik a DiscoShites őrület! Bárány Attila már február óta nem járt Kecskeméten, és nem őrjített meg senkit zenéjével! A bulin az első 500 fizető vendég ajándék Redbull+Vodkával lesz gazdagabb, tehát a jó hangulat garantált, Csabával plussz meglepetésben is gondolkodunk :D Rá egy hétre pedig Obi Wan Anakinja, Antonyo lesz a ház vendége! Akkor a Ballantines hoz egy hatalmas promóciós cuccot magával. Így ha akarjátok minden buliban kaptok valami ajándékot...

Read more...

Red Colt - Júl.19. @ Jégeres buli...

2008. július 20., vasárnap

Amerikában minden könnyebb... Például szilikon mellett csináltatni... H hogyan kapcsolódik ez a tegnap estéhez? Egyszerű: eltanultuk : a jó hangulat alapja a zene mellett a jó csajok gátlásfaktorának kikapcsolása! Sweet21... Dj Wallas kellően feltüzelte a közönséget, nekünk csak a babérokat kellett learatni. Úgy h a gátlások kikapcsolásához bevetettük a "katapultos pezsgőtrükköt" , azaz a szép hölgyeket kicsit kényeztettük! Kisteremben óriási seggrázós buli volt, talán ennek is köszönhető h rengeteg szép hölgy volt ismét a vendégünk.

Ilyenkor persze az ember elgondolkodik rajta, h tényleg ilyen jó volt minden???? Én megpróbáltam a saját hibáinkat összegyűjteni, mert millió van. De csak addig jutottam, h : 1. néha h néha nyitva hagyom a macska ajtót... Amióta együtt dolgozunk Csabával - kizárólag merő rosszindulatból és a másik nyilvános megalázása végett -, minden vágyunk az volt, h együtt zsiráfot etessünk, és h kiskacsákat tanítsunk repülni... Veszekedéseink amúgy max csak odáig jutnak el, h a héten nem nézünk együtt egyetlen barátok köztet sem... Enyhe elkalandozás után megállapítható: jövő szombaton DJ BÁRÁNY! És a "warmupparti" nagyon nagyon jó volt! Köszönjük, és várunk benneteket ismét! Héten több érdekességgel is szolgálunk majd!

-----
------
-----
------

Read more...

  © KATAPULTDJ 2010

Back to TOP